Screenen en onderhandelen.

Je hebt zelf, of samen met ons, de juiste auto gevonden. Voordat we hier meer tijd in gaan investeren checken wij eerst of de auto écht de moeite waard is. De autoadvertenties alleen geven helaas een onvolledig beeld.

Met onze unieke Screenen en Onderhandelen service trekken we alles uit de kast om verrassingen achteraf te voorkomen.

✓ De autoadvertentie, het autoverleden en de verkoper worden door jouw Autocoach gecheckt
✓ Wij lopen de advertentie door met de verkoper en onderhandelen het beste voorstel upfront (en na inspectie)
✓ Je ontvangt een vrijblijvend en compleet autovoorstel
✓ Samen bespreken we het totaal beeld van de auto en bepalen of de optie de volgende stap waard is

Autocoach checkt en regelt alles.

Direct starten →

Full-service je auto kopen

Met de Screenen en Onderhandelen service van Autocoach ben je verzekerd van een perfecte auto én prijs. Maar hoe zit het met de kwaliteit van de auto? En de daadwerkelijke deal met de verkoper? Misschien heb je een inruil auto die nog verkocht moet worden? We leveren de auto zelfs voor de deur bij je af mocht je dit wensen.

Met het Full-service pakket van Autocoach regelen wij álles voor je. Zo ben je verzekerd van de perfecte auto, kwaliteit, deal én service!

Een compleet autobeeld geeft vertrouwen

Als onderdeel van onze Screenen en Onderhandelen service checken wij de auto aan de hand van alle beschikbare data. Denk hierbij aan het kenteken en het chassisnummer. Daarnaast controleren wij ook de verkoper van de auto. Staan alle seinen op groen, dan nemen wij contact op met de verkoper om de auto en alle voorwaarden door te spreken.

Om tot de beste deal te komen is het belangrijk alle uitgangsposities helder te hebben. Je ontvangt een compleet autovoorstel rekening houdend met de status van onderhoud, garantievoorwaarden, rijklaar werkzaamheden, imperfecties of technische en optische aandachtspunten en de waarde van de inruilauto. We bespreken hoe de punten uit de keuring opgelost gaan worden. 

Aangezien wij dagelijks vele auto's kopen voor onze klanten weten wij exact wat de juiste waardes zijn, datzelfde geldt voor accessoires, onderdelen en reparaties. In de regel onderhandelen betere condities & prijzen dan dat je zelf kan doen. Zo ben je verzekerd van de perfecte deal!

 

 

 

De voordelen:

 • Onafhankelijk: Je ontvangt een eerlijk en realitisch beeld van de auto.
 • All-in prijs: Autovoorstel rijklaar inclusief garantie, apk en benodigd onderhoud. 
 • Autoinzicht: Autocoach heeft toegang tot alle voertuigdata/-bronnen in Nederland. 
 • Kentekencheck: Toegang tot de meest volledige kentekenenrapporten.
 • Import: Checks op o.a. schadeverleden, kilometerhistorie en onderhoudshistorie. 
 • VINCheck: Toegang tot de beste internationale voertuigregisteres EU & USA. 
 • Snel: Binnen 24 uur doen wij eerste biedingen.   
 • Beste deal: Onze klanten betalen gemiddeld € 450,- minder voor de auto dan de vraagprijs.
 • Zekerheid: Wij verzorgen een veilige en vlotte transactie, betaling en vrijwaring.
 • 100 % onafhankelijk
 • 25.000 + klanten
 • 9 + beoordeling

Heb je al iets op het oog?

Ja, deze auto

Steek energie in de juiste auto

Voorkom dat je uren online doorbrengt, van dealer naar dealer gaat, of erger nog - genoegen neemt met een auto die niet precies is wat je wilt. Na onze uitgebreide intake heeft 80% van de klanten binnen 3 dagen een match.

Gemiddelde korting € 450,- 

Met de Screenen en Onderhandelen service betalen onze klanten gemiddeld € 450,- minder voor de auto. Dit in de vorm van korting, onderdelen of werkzaamheden.

Meer dan 25.000 klanten geholpen

Review van Priscilla

"Met deze kaart wil ik iedereen van Autocoach, die betrokken is geweest bij de aankoop van mijn Nissan Note, nogmaals bedanken voor de topservice!!! Ik zou niet weten hoe ik zonder jullie mijn gewenste auto had durven kopen. De auto is mooier dan ik had gedacht. Van een uiterst blije en tevreden klant."

- Priscilla

Review van Jean

"Op deze manier is een auto kopen leuk! Ik kan iedereen aanraden om autocoach in te zetten als je een auto gaat kopen en geen zin hebt om dat hele proces van aanschaf tot keuring tot tenaamstelling tot ophalen zelf te regelen."

- Jean

Review van Anne

"Ik heb alles als zeer fijn ervaren van het eerste gesprek tot de aflevering van de auto bij de voordeur!"

- Anne

Review van Nicole

"Na enige aarzeling, vanwege onbekendheid met deze dienstverlening en de kosten, heb ik gebruik van Autocoach voor de aanschaf van een tweedehandsauto. Resultaat: ik rijd in de auto van mijn dromen. Good value for good money. Het is echt de investering waard geweest."

- Nicole